>>> √énapoi         Acas√£         Blog

Confidentialitatea si protectia datelor dvs. personale

foraje

Prezenta sectiune este dedicata informarii clientilor/partenerilor nostri si in general a oricarei persoane care acceseaza acest site. Va rugam sa cititi cu atentie textul de mai jos, el contine implementarea Regulamentului nr. 679 din 2016 al Parlamentului si al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016.
Se au in vedere toate acele date care concura la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora.

Despre site

Va aflati pe un site care prezinta o activitate care nu este secreta si contine informatii care pot fi accesate in mod liber si neingradit publicului larg. Site-ul trateaza informatii specifice si care pot prezenta un interes oarecare.

In mod intamplator si ca sa justifice unele informatii din site, ori sa le coroboreze cu acelea, pot fi prezentate linkuri spre alte site-uri.

Date cu caracter personal colectate

Pentru a obtine informatii cu caracter suplimentar despre produsele si serviciile oferite si prezentate in site sau pentru a ne contacta, sau pur si simplu pentru a fi parteneri de discutie, fara obligatii, vizitatorii au la dispozitie formulare de contact. Acestea solicita utilizatorului doar informatiile cu caracter personal necesare pentru a putea fi realizat contactul. Sunt cele mai obisnuite date de identificare, respectiv nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail. Modul de folosire al datelor personale

Datele dvs. personale sunt folosite strict pentru preocedura de a va contacta. Uneori, ocazional, am putea folosi mesaje de informare si/sau prezentare a unor oferte sau propuneri. Acestea nu reprezinta insa o regula

S-ar putea sa folosim datele dvs de contact si in a va prezenta noutatile care apar pe site si/sau de a va livra produse sau servicii comandate.

Datele dvs. cu caracter personal si pe care ni le-ati incredintat vor fi stocate in fisierele noastre si nu vor fi divulgate unor terte persoane, cu exceptia institutiilor imputernicite conform legii.

Divulgarea, stocarea si stergerea datelor cu caracter personal

Niciun fel de date cu caracter personal nu vor fi pastrate decat sub conditia acceptului explicit al proprietarului acestora. Formularele noastre de contact au optiunea de a va exprima explicit acceptul dvs in a ne incredinta datele personale de contact.

Daca nu sunteti de acord cu politica noastra si cu acest mod de transmitere a datelor dvs personale va rugam sa nu ni le transmiteti sub nicio alta forma.

Fiecare utilizator are dreptul de a cere stergerea datelor proprii din evidenta noastra, ceea ce vom si face neintarziat.

De asemenea, datele dvs de identificare vor fi sterse, daca ajung in posesia noastra prin orice alte mjloace legale si nu obtinem acordul dvs explicit de a le folosi.

Clauze speciale

Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru siguranta datelor dvs personale.

In acelasi timp, nu ne asumam raspunderea pentru furtul datelor dvs de pe servere si statii de lucru independente de noi.