Printre cei care nu se pricep la foraje există perceptia ca a face fantani sau puturi de apa este asa… o chestie de bani. Adica-ti cumperi o foreza, angajezi niste oameni, cauti lucrari pe OLX si gata! Oare!? Asa simplu sa fie sa te ocupi cu forari, gasesti usor oameni care sa lucreze in orice conditii?

Am realizat o mica galerie cu imagini care reflecta viata celor care fac foraje. Desigur, noi nu facem puturi de petrol ca-n filme, pe mare, cu oameni care lucreaza pana la epuizare! Nu, lucrarile noastre sunt incomparabil mai reduse ca importanta, sunt doar niste foraje de puturi pentru apa.

Totusi, cati dintre dvs ati fi dispusi sa lucrati in ger, sa va bata vantul in ceafa, sa intre frigul pe sub camasa?

Fara indoiala ca sunt inca destul de rare aceste conditii de lucru. Dar sunt, se intalnesc si vor fi din ce in ce mai multe odata cu dezvoltarea sectorului imobiliar.

Va prindeti sa lucrati asa ceva? Va asteptam in echipa noastra de foraje puturi pentru apa. Este o meserie grea, barbateasca si cu multe satisfactii…

» Vedeti si mai multe imagini cu activitatea noastra. Foraje puturi pentru apa, denisipari, foraje geotermale, o galerie mai cuprinzatoare de imagini.